Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 29

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 29

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 29

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 29

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 29

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 29
macam mana nak buat log in system?
Results 1 to 6 of 6

Thread: macam mana nak buat log in system?

  1. #1
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    ipoh
    Posts
    31
    Rep Power
    0

    macam mana nak buat log in system?

    macam nak buat login system kat website? aku ni baru je blajar tentang nak buat webpage?

  2. #2
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    LittlePenang.com
    Posts
    1,778
    Rep Power
    135
    Quote Originally Posted by syedafiq View Post
    macam nak buat login system kat website? aku ni baru je blajar tentang nak buat webpage?
    have to do server side programming such as PHP and ASP... and also Database...not so easy!
    I blog IT Engineer LIFE at iCalvyn.com

    DreamNetwork If you don't mind Pirated

  3. #3
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    My
    Posts
    967
    Rep Power
    0
    dah mahir ngan html ker belum?
    login script perlu gunakan php dan mysql database.
    kalau mahu login utk 1 user shj, php pun memadai

  4. #4
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    K.K. Perak
    Posts
    1
    Rep Power
    0
    kalo utk ko sorang .. pakai javascript pon boleh ... tag html jer ... try search google html+javascript+login ...

  5. #5
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    My
    Posts
    967
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by itamkutet View Post
    kalo utk ko sorang .. pakai javascript pon boleh ... tag html jer ... try search google html+javascript+login ...
    AFAIK javascript login tak selamat. Javascript adalah client side script (user boleh tengok script hang.
    adalah lebih baik gunakan server script spt php untuk login system

  6. #6
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    france
    Posts
    47
    Rep Power
    0
    yup, better pakai php..mungkin boleh buat login.html yg ada form login, yg post data ke login.php..kat login.php tu boleh la connect ke database utk check samada password tu betul atau tidak..lg selamat...
    Perlukan Website untuk E-biz?
    Belajar membuat web PHP secara percuma di www.mdpai.com

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Saya nak buat laman web ecommerce...Macam mana ya...
    By Syahrizal in forum Mamak Stall
    Replies: 4
    Last Post: 03-06-2009, 06:00 PM
  2. macam mana nie
    By syedafiq in forum Website Programming
    Replies: 5
    Last Post: 26-12-2006, 09:20 PM
  3. Macam mana nak buat fail pdf
    By zxc in forum Mamak Stall
    Replies: 16
    Last Post: 12-04-2004, 09:42 AM
  4. Macam mana nak buat button macam ni
    By zxc in forum Graphic Design
    Replies: 11
    Last Post: 22-03-2004, 08:17 PM
  5. macam mana nak wat checkbox
    By mas83 in forum Website Design
    Replies: 3
    Last Post: 28-01-2004, 08:40 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110